Search This Blog

Wednesday, May 2, 2012

http://www.microsoft.com/nl-nl/server-cloud/system-center/default.aspx


Datacenter

System Center helpt u met het leveren van flexibele en kosteneffectieve datacenter diensten met geïntegreerd beheer van uw fysieke, virtuele en cloud omgevingen. System Center overbrugt op unieke wijze de kloof tussen private en public clouds met gemeenschappelijk management van de infrastructuur, het platform en applicaties, waardoor u ongeëvenaarde flexibiliteit en controle krijgt.

Desktop

System Center, als onderdeel van de Optimized System Center, als onderdeel van de Optimized Desktop, helpt uw organisatie om de juiste balans te verkrijgen van de desktop infrastructuur. Uw medewerkers krijgen zo de benodigde flexibiliteit om productief te zijn, terwijl het IT de noodzakelijke controle, beheerbaarheid en beveiligingsmogelijkheden geeft.


System Center helpt u uw fysieke en virtuele omgevingen te beheren over datacenters, client-computers en devices heen. Het gebruik van deze geïntegreerde en geautomatiseerde beheeroplossingen geeft u de mogelijkheid een productievere dienstverlener te zijn voor uw onderneming. System Center omvat kennis over systemen, richtlijnen, processen en best practices, zodat u uw infrastructuur kunt optimaliseren om kosten te besparen, de beschikbaarheid van applicaties en diesnsten te verbeteren, en het dienstenaanbod in uw organisatie uit te breiden.